Velkommen som medlem i OIL Volleyball!

Som medlem av OIL volleyball, får du delta på treninger i Ottestadhallen og kamper gjennom seriesystemet til Norges Volleyballforbund.

Her er betingelser for å være medlem:

Medlemsavgift til Ottestad IL

For å delta i våre aktiviteter, må du være medlem av idrettslaget. Medlemskapet koster 200 kr/år og betales kun en gang, uansett hvor mange idretter man deltar i. Medlemskapet dekker forsikringer gjennom Norges Idrettsforbund og grunnavgifter i klubben.

Treningsavgift til Ottestad IL volleyball sesong 2020/21

For å delta på treninger og kamper i OIL volleyball, betales en treningsavgift på 600 kr/ halvår for Mini-volleyball og 600 kr/halvår for Teen Volleyball. Treningsavgiften dekker halleie, drakter, trenergodtgjørelser og andre utgifter knyttet til trening og kamp. 

FAKTURA på epost

Fakturaer sendes ut elektronisk pr. e-post hvert halvår. NB. Viktig at faktura betales med KID-nummer.

Innmelding

Innmelding skjer gjennom minidrett.no. Søk opp Ottestad IL, og meld deg inn i den idrettsgruppe/gren (eks volleyball). Ta vare på brukernavn og passord, slik at du senere kan logge inn på din egen MinIdrett-konto for å administrere kontaktinfo og medlemskap.

NB! Last gjerne ned Appen "MinIdrett", så har du hele tiden oversikt over fakturaer og medlemskap i klubben.

Dugnad

Det må påregnes noe dugnadsarbeid i forbindelse med medlemskapet. Foreløpig er OIL volleyball en ny gruppe, og det er ikke etablert faste dugnader - men vi håper å få på plass noen gode og inntektsbringende dugnader etter hvert. Max åtte timer dugnad per person per år.

Les om klubbens medlemsfordeler